Kom ook eens naar onze winkel in Groningen of Haren

Beans & Grapes in Haren geopend!

U vindt Beans & Grapes in de leukste winkelstraat van Groningen en nu ook in het gezellige centrum van Haren. Een wijnwinkel voor en door wijnliefhebbers. Met een uniek assortiment, zowel in de winkel als online.

Beans & Grapes is in het leven geroepen om wijnliefhebbers optimaal te laten genieten van kwaliteitswijnen. Door een uniek (deels zelf geïmporteerd) assortiment, persoonlijk advies, wijncursussen en de mogelijkheid wijnen te proeven is het meer dan een plek om wijn te kopen.

Het assortiment wordt continue aangevuld en aangepast. Dit om ervoor te zorgen dat u altijd kan genieten van de mooiste wijnen. Neem gerust de tijd om een kijkje te nemen in de winkel. Het assortiment is een grote diversiteit aan wijnen waar voor een ieder iets tussen staat. Zo zijn er meer dan 100 kwaliteitswijnen onder de €15,-, maar ook de meer exclusieve wijnen vindt u in de winkel en op de website. 

Beans & Grapes is een winkel voor de wijnliefhebber, ervaren, onervaren, hobbyist, professional, particulier of bedrijf. Zoekt u een wijn voor bij een bepaald gerecht, een passend cadeau of bent u altijd op zoek naar iets bijzonders? Bij Beans & Grapes wordt u geadviseerd door mensen met een passie voor wijnen.

Naast een groot assortiment wijnen is er, zowel binnen als buiten, ruimte om te zitten en u kunt onder het genot van een heerlijke kop versgemalen fairtrade koffie gratis gebruik maken van wifi. Heeft u geen tijd om te zitten, de koffie is ook To Go.

Beans & Grapes is veelzijdig en vol passie. Kom eens langs in de winkel in Groningen of Haren en ervaar het zelf.


Bezoekadres

HAREN
Raadhuisplein 19
9751 AP HAREN

GRONINGEN
Folkingestraat 37
9711 JT GRONINGEN

 

Openingstijden

Beans & Grapes Haren is geopend op:

Di t/m Do      
Vr
Za
10.00
10.00
10.00

 -
 -
 -
 
 18.00
 20.00
 17.00

 

 

 

Beans & Grapes Groningen is geopend op:

Di t/m Vr      
Za

13.00
11.30

 -
 -

 
 18.00
 17.30